30 OCAK 2021 tarihli sınavların iptal edilmesi hakkında

Ülke genelinde yaşanan teknik bir sorun nedeniyle 30 Ocak 2021 tarihinde yapılması planlanan final ve bütünleme sınavları tedbir amaçlı iptal edilmiştir. 30 Ocak 2021 tarihinde iptal edilen sınavların telafileri 4-5 Şubat 2021 tarihleri arasında, bölümlerin sınav programları dikkate alınarak öğretim elemanları tarafından belirlenen gün ve saatte yapılacaktır.

Öğretim elemanlarından ve öğrencilerden bazı sınavların sorunsuz bir şekilde yapıldığı ve iptal edilmemesi yönünde talepler gelmiştir. Sorun yaşanmayan sınavlarda dâhil olmak üzere 30 Ocak 2021 tarihindeki tüm sınavlar iptal edilmiştir.

Öğrencilerin iptal olan sınavlarının gün ve saatleri için KAYUZEM uzaktan eğitim sınav sistemini takip etmeleri ve dersin öğretim elemanı ile iletişime geçmeleri önemle duyurulur.