Online Sınavlar Hakkında Önemli Duyuru

Üniversitemizin değerli akademisyenleri ve öğrencileri

Öğrencilerimizden gelen yoğun talepler üzerine Kamera ve Kimlik denetimli yeni sınav sistemi çalışmaları tekrar gözden geçirilmiştir.

Bu süreçte öğrencilerimizin yeni sınav sistemini aktivasyon yaparken yaşamış oldukları sorunlar, kullandıkları cihazlardan kaynaklanan uyum problemi, maddi imkânsızlıkları ve yaşamış oldukları diğer teknik sorunlar nedeniyle yeni sınav sitemi çalışmalarına ara verilmiştir.

Öğrencilerimizin yeni sınav sisteminde yaşayacakları uyum sorunu ile birlikte başarılarının olumsuz etkilenmemesi adına güz dönemi sınav kuralları ve sınav sisteminin kullanımına devam edilmesine karar verilmiştir.

Bu süreçte yüz yüze sınavı tercih eden öğrencilerimiz online sınava girme talebinde bulunabilirler. Online sınava girmek isteyen öğrencilerin talep değişikliklerini 1 Nisan 2021 tarihinde saat 17:00’e kadar ekteki dilekçeyi doldurarak kayuzem@kayseri.edu.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir.

Tüm sınavlar mevcut ALMS sistemimiz üzerinden yapılacaktır.

Sınav Tercih Dilekçesi için tıklayınız.