2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Stajları Hakkında Duyuru

Üniversitemiz Senatosu'nun 29.04.2021 tarihli ve 12 sayılı toplantısında alınan 2021.012.071 no’lu kararı ile;
Küresel salgının seyrinde düzelme olmaması, tedbirlerin sürmesi ve Üniversitemiz öğrencilerinin riskten korunması adına, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı yaz dönemi stajlarının uygulamalı olarak işyerlerinde yapılmaması ve söz konusu stajların proje/ödev şeklinde yapılması uygun görülmüştür.
Buna göre;
2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı ve öncesinde Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimiz kalan stajlarının tamamını proje/ödev şeklinde yapabileceklerdir.
1. sınıf öğrencilerimizden okuduğu programda 2 tane zorunlu stajı olanlar, stajlarının 1 tanesini bu dönem içinde proje/ödev şeklinde yapabileceklerdir. Kalan stajlarını ise pandemi şartlarına göre önümüzdeki yıl uygulamalı olarak işyerlerinde yapabileceklerdir.
1.sınıf öğrencilerimizden okuduğu programda tek stajı olan öğrencilerimiz (2020-2021 yılında Üniversitemize kayıt olanlar), gerek proje/ödev şeklinde gerekse uygulamalı olarak iş yerlerinde staj yapamayacaklardır.

Siz Değerli Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.

KAYÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı