Yaz okulu hakkında

YAZ OKULU UYGULAMALARI HAKKINDA

1. Dersler ders programında belirtilen gün ve saatlerde canlı olarak yapılacaktır. Ayrıca öğrencilerin daha sonra da izlemeleri için dersler kayıt altına alınacaktır.
  2. Diğer dönemlerde devam zorunluluğunuz olmasa bile Yaz okulunda devam mecburiyeti herkes için vardır.
  3. Derslere kısa süreli giriş çıkışlar kabul edilmeyecektir. Bu nedenle derste dersin süresinin en az yarısı kadar sürede dersleri izlemek ve katılım yapmak zorunludur.,
  4. Yönetmeliklerde “Öğrenciler derslere, uygulamalara ve sınavlara katılmak zorundadır.
  5. Öğrencilerin Yaz okulu dönemi boyunca en az 20 saat derse katılmış olmaları gerekmektedir. Yaz okulu 29 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında 7 hafta olduğundan en az 5 hafta derslere katılmış olması zorunludur.
  6. Kayıttan derslerin izlenebileceği son tarih 02.09.2024 tarihidir. Final sınavlarının hazırlıklarının yetişebilmesi ve devamsızlıktan kalan öğrencilerin belirlenebilmesi için bu tarihten sonraki kayıttan izlemeler devamdan sayılmayacaktır. Bu nedenle bu tarihe kadar derslerin kayıttan veya canlı olarak izlenmesi ve devam şartlarının sağlanması önem arz etmektedir.
  7. Devam şartlarını sağlarken kayıttan izlemelerinizi sistem yığılmaları önlemek ve sistemden verimli bir şekilde yararlanabilmeniz için son tarihe kadar bekletmemeniz faydanıza olacaktır.
  8. Tüm dersler online yapılacaktır.
  9. Vize ve final sınavları sınav giriş belgenizde belirtilen gün ve saatlerde yüzyüze KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ merkez kampüsünde gözetmenler eşliğinde yapılacaktır.
  10. Yaz okulunda yönetmelik gereği bütünleme sınavı yapılmayacaktır.
  11. Final sınavlarında ödev uygulamasına devam edilecektir.
  12. Ödevler 5-28 Ağustos 2024 tarihleri arasında öğrenciler tarafından sistemde yapılacaktır. Ödevlerden alınan puanın %40’ı final sınavınızın başarına etki edecektir.
  13. Final ödevleri ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.  https://kayuzem.kayseri.edu.tr/tr/i/83-1/final-odevi

HAFTALIK DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.
    2024 YAZ OKULU DERS PROGRAMI.pdf

29 Temmuz 2024 Pazartesi