Ders İzleme Durumu Bilgilendirmesi

Devam şartları bilgilendirmesi https://kayuzem.kayseri.edu.tr/tr/i-1019/ogrenci-platformu/devam-sartlari adresinde dönem başında yapılmıştır.

1. Arşivden ve canlı derslerden yapılan izlemelerde ders süresinin en az %50’sini (100 dk. ders için en az 50 dakikasını) izlemeniz,

2. Aynı anda farklı sekmelerde birden fazla ders izlenmemesi,

3. Video izleme hızının normal hızda olması gerekmektedir.

Tamamlanmadı Yazması

· Sistem yoğunluğuna göre öğrenci ekranında tamamlandı olarak yansıması zaman alabilmektedir.

· 1. 2. ve 3. Maddelerde yer alan şartları sağlayarak asenkron izleyen öğrencilerimizin izleme kayıtları sistemde kayıt altına alınmakta olup, şartları sağlayan öğrencilerimiz devam konusundan sorun yaşamayacaktır.

· Devam raporları ilgili ders Öğretim Elemanı tarafından alınmakta ve obisise aktarılmaktadır.

· Bu konuda KAYUZEM devam raporu almamaktadır.

· Bölüm / Program derslerinizle ilgili KAYUZEM’in herhangi bir işlemi bulunmamaktadır.

· Canlı Derslerinizi dönem sonuna kadar izlemeniz gerekmektedir.

20 Mayıs 2021 Perşembe